• Fülzúgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2006 óta zúg mind két fülem a bal sokkal erősebben.2007ben teljes kivizsgáláson voltam,vér vizelet melkas fej rötgen,koponya ct,ekg semmit nem találtak.szedtem notropilt.de nem használt.Négy éve nem szedek semmit,azóta egy kicsit javult az állapotom ,most már nem olyan erősen zúg a fülem ,de még azért mindig zúg hol erösebben hol gyengében.Kérem adjon tanácsot hogy mit tehetnék mert már nagyon unom ezt a helyzetet.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a fülzúgás témában

        Kedves Kérdező! Azt nem írta, hogy hallásvizsgálaton járt volna, gyakran a fülzúgás oka valamelyik frekvencián jelentkező halláscsökkenés. Emellett még nyaki erek UH vizsgálatát és BAEP (akusztikus kiváltott válasz vizsgálat) vizsgálatot is javasolnék, ezek is a kivizsgálás részei és ezek nem voltak meg. Ha ezek nem mutatnak semmit, akkor ginko kivonatot próbáljon meg szedni.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 25., 17:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés