• Orr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jónapot azt szeretném meg kérdezni hogy , itől lehet az hogy valaki az orrában csak rossz sz agokat érez semmi mást

        Dr. Veress Dóra válasza a dysosmia, rossz szag témában

        Kedves Kérdező! Az ilyen jellegű panaszok fakadhatnak a központi idegrendszer eltéréseiből is, amikor alapvetően nincs rossz szag, csak úgy érzi, illetve lehet oka gyulladás az orrüregben, amikor valóban rossz szag van a gyulladásos váladék felhalmozódésa miatt. Ennek megfelelően a neurológiát és a fül-orr-gégészetet kellene felkeresnie!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 25., 12:39; Megválaszolva: 2011. július 25., 15:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés