• Van-e köze az túlzott alkoholizálásnak és a cigarettázásnak ahhoz,hogy a férjem hangja napokig be van rekedve.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Férjem idült alkoholista. Többször észre vettem hogy ha jelentős mértékben beiszik, akkor másnap a hangja bereked és napokig el sem múlik. Persze a cigarettát sem veti meg. Kérdésem . Mennyire veszélyes számára ez az állapot? Igaz ő ezzel nem igen foglalkozik. Válaszukat köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a dohányzás, rekedtség témában

        Kedves Asszonyom! A dohányzás okozhat krónikus légúti gyulladást, illetve a füstös helyiségben tartózkodás is irritálhatja a nyálkahártyát, így okozhat rekedtséget. A megoldás a dohányzás és a füst kerülése, de nem ártana egy alaposabb fül-orr-gégészeti vizsgálat sem!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 19., 10:59; Megválaszolva: 2011. július 20., 00:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés