• Orrmandula

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! 5 éves unokám orrmandulája mindíg megdagad(lehet,hogy allergiás)a fülorvos javasolja a kivételét,avval az indokkal,hogy esetleg a hallása károsodik. Homeopátiával lehet kezelni az orrmandula duzzanatot? Köszönöm a választ.

        Dr. Sebő Zsuzsanna válasza a orrmandula duzzanat, homeopátia témában

        Az orrmandula megnagyobbodás jól kezelhető homeopátiával, nagyon sokszor elkerülhető a műtét, de nem mindig. Természetesen minden eset más, pontosabbat a gyermek vizsgálata után lehet mondani. Üdvözlettel,


        Dr. Sebő Zsuzsanna
        archív adatlap, a WEBBeteg szolgáltatása homeopátia témában megszűnt Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Sebő Zsuzsanna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 18., 14:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 14:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: