• Fül próbléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!Nekem éves,másfél éves rendszerességgel eldugul a fülem,mindkettő.Ilyenkor el megyek egy mosásra és utána tisztán hallok.Így volt ez a legutolsó alkalomig.A következő történt mivel a megkeményedett fülzsír,nehezen akart megindulni kifelé,a kezelő orvos ,megpiszkálta,ez fájdalommal járt,de elérte célját mert utána simán kijött.Rá pár napra vissza kellett mennem mert elkezdett fájni,a bal fülem,éjszakánként,fogfájással felérő fájdalmaim voltak.Az orvos halló járat gyulladást állapított meg.Kaptam rá Alsol nevű kenőcsöt és valamilyen folyadékkal átitatott vattával kellett,betömnöm a bal fülem,naponta háromszor.Nem sok javulást tapasztaltam,azt már le sem írom mit éreztem akkor mikor haj mosáskor víz ment a fülembe.Azóta zúg a fülem,esténkét lüktető érzés van a fülemben,és már nem megyek vissza ehhez az orvoshoz.Kérem Önt írja le,írja meg mitől van ez,és milyen kezelést javasol illetve milyen szakorvoshoz forduljak.Köszönettel,Brutyó László

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a füldugulás témában

        Tisztelt Uram! Valószínűleg hallójárat gyulladása van, de ezt vizsgálat nélkül biztosan nem tudom állítani. Fül-orr-gégészt kell keresnie, mert nem minden esetben lehet tisztítás nélkül, csupán antibiotikum és szteroid kombinációját tartalmazó fülcseppel eredményt elérni. Makacs betegség, fájdalmas is lehet, de gyógyítható.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 30., 19:23; Megválaszolva: 2011. július 01., 18:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! 2018 november közepén kezdődött a panaszom: fülzúgás (bal fül). A fül-orr-gégész orvos a kövezkező vizsgálatokat kérte: - hallásvizsgálat: egyoldali idegi hallásvesztést, ép ellenoldali hallással állapítottak...