• Koncert utáni fülzúgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tegnap volt egy koncert, az 5-6. sor körül állhattam, közben is éreztem hogy a bal fülem bedugul, utána kezdtem hallani a sípolást, zúgást a bal fülemben. Még csak 14 óra telt el de az olvasottak alapján nagyon tartok hogy hosszú távon meg fog maradni. Mit lehetne ellenne tenni? Előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fülzúgás témában

        Sajnos nem ritka ez a probléma, mielőbb keressen fel fül-orr-gégészeti szakrendelést, mert szerencsétlen esetben egyszeri zajártalomnak is lehet maradandó következménye.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 30., 14:23; Megválaszolva: 2011. július 01., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés