Fül eltömődése

Tisztelt Doktor Úr, most jövök kifelé egy náthából.. Sajnos a bal fülemre pár napja nem hallok, illetve néha jobban, néha kevésbé.Fájdalmaim nincsenek, néha enyhe feszítő érzést tapasztalok, de egyébként semmi különös. Kérdésem, hogy elmúlhat-e ez az állapot önmagától, vagy előfordulhat, hogy maradandóan süket leszek? Köszönöm: Gabi

Dr. Zaránd Rajmund válasza hallászavar témában

Tisztelt Hölgyem!

Valószínűleg savós középfülgyulladása van. Napi 5-6-szori (pl Nasic) orrspray és forszírozott orrfúvás hatására javulnia illik. Ha 5 nap alatt nem jön rendbe, akkor hallásvizsgálat mindenképpen javasolt.

Kérdés: 2011. június 26., 18:55 ;Megválaszolva: 2011. június 28., 15:12
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Bal fülemre nem hallok
Jó napot! Olyan problémával küzdök, hogy egyre kevesbbé hallok a bal fülemre. Szombat este (dec. 12) mikor lefeküdtem semmi gond nem volt, viszont...
Nem hallok redesen
Egyik fulemre se hallok jól kb.5 éve. Számtalan orvost felkerestem, de senki sem tudja mi bajom. A legtöbb gyógyszert felirtak, beszedtem...
Létezik-e olyanhallászavar, hogy egy...
Tisztelt Hölgyem/Uram! Szeretném megkérdezni, hogy létezik-e olyan hallászavar, hogy egy hangot rendszeresen félrehallok? Azt figyeltem meg, hogy...
Bal fülemre időnként nem hallok
Egyik fülemre csak akkor hallok tökéletesen, ha KITUSOLOM az orromat és bal fülemet. Valamint ha lehajolok, akkor folyik az orromból vizes folyadék...
Baj lehet a hallásommal?
Úgy egy éve azt vettem észre, hogy bizonyos magas hangok, mint pl. a cukorkás papír zörgése vagy a billentyűzet hangja egyszerűen zavarja a fülemet....