• Mandula

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Megszeretném kérdezni,hogy a 8éves kislányomnak két hete mandula gyulladása volt magas lázzal.Augmentint irtak neki,5 napra.Másnap már semmi baja sem volt.Ugy két napja a hangja viszont nagyon galuskás lett,nincs láza,nem köhög,de nagyon csunyán beszél!Mi lehet az oka?????Nagyon szépen köszönöm válaszukat!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a mandulagyulladás témában

        Tisztelt Asszonyom! Az ön által tapasztalt jelenségnek számos oka lehet, melyek közt a mandulakörüli tályog is szerepel. Ezért MIELŐBB MUTASSA MEG FÜL-ORR-GÉGÉSZETI SZAKRENDELÉSEN, mert a fenti kórkép sürgősségi ellátást igényel.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 22., 11:38; Megválaszolva: 2011. június 24., 13:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés