• Hallás csökkenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő ! Szeretném megkérdezni, hogy nekem évek óta fülészeti problémáim vannak. Az idén derült ki, hogy az egyik hallóidegem károsult annak ellenére, hogy nem hallgatok hangosan zenét és nem dolgoztam semmilyen hangos munkakörben ,hisz le is vagyok évek óta százalékolva. Viszont 11 éve kezdődőtt egy altatásból kifolyólag egy migrénes fejfájásom. Engem az idegesit, hogy 6 éve használok novorin orrcseppet mert állandóan eldugul az orrom és ha nem használnám akkor beduzzad a torkom ls az arcom is fáj a nyomástól alig kapok levegőt a füleimben nyomást érzek ami elég kellemetlen fájdalommal jár. Ami miatt idegesit ez a probléma az ,hogy a fülem mögött is fáj és az arcom egy része a fülem nyakam fel a fél fejemig és sajnos nem igazán érzem ezt a részt. Szeretném tudni mi lehet ez mögött mert nem tudok megelégedni azzal, hogy csak egy hallóideg bénulásom van. Állandóan zúg a fejem ha lefekszem és ez teljesen ki késziti az embert. Köszönettel Izabella

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a halláscsökkenés témában

        Kedves Izabella! Sajnos az esetek többségében az idegi halláscsökkenés fülzúgással jár, ami a beteget sokszor jobban zavarja a halláspanasznál. Ez nagy pszichés terhet ró Önre, lehet ennek következménye a fejfájás, de nem biztos, hogy van összefüggés. Az orrcsepp hosszas használata biztosan károsít, sőt a fejfájás kiváltó oka is lehet. Javaslom, hogy ennek kiváltására próbálja ki az általam is használt, és igen pozitív hatású NeilMed SinusRinse orröblítőt napi 2-3 alkalommal. Ha nem sikerül leszoknia a Novorinról, illetve a fejfájása nem múlik, kérjen szakorvosi segítséget!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 08., 18:53; Megválaszolva: 2011. június 10., 15:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés