• Váratlan erős orrvérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Néhány hónapja teljesen váratlanul erős orrvérzésem támad.Itthonról csak rengeteg papírvattával felszerelve merek elindulni,mert soha nem tudom,mikor tör ki a véráradat az orromból.Úgy érzem,hogy elöl a orrcimpánál indul az egész borzalom.Voltam orvosnál,Rutascorbint ajánlott,de semmi nem változott.Tisztelettel kérem tanácsát,mert nagyon el vagyok keseredve! Mivel nincs internet hozzáférésem,barátom segítségével írtam Önnek és ide várom válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a orrvérzés témában

        Kedves Kérdező! Számos dolognak utána kell járni. Először is ellenőrizni kell a vérnyomást, mert a magas vérnyomás okozhatja, legjobb lenne, ha naplót vezetne erről, másrészt fül-orr-gégészeti vizsgálat indokolt, mert egy vastagabb ér jelenléte is okozhatja, illetve ha szed alvadásgátlót, akkor amiatt is kontroll szükséges. Tehát elsőként háziorvosnál és fül-orr-gégésznél történjen vizsgálat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 04., 18:37; Megválaszolva: 2011. június 05., 17:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés