• vírusos torokfájás, lázzal

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        lKedves Doktornő! Egy olyan kérdésem lenne hogy kedd óta fáj a torkom háziorvost megkeresve virust mondott én mar aznap belázasodtam hol 38-39 közöt volt volt hogy 39.9 ig is felment...Azota kaptam rá antibiotikumot Klacidot azota laztalan vagyok de a torkom még faj...Én már minden rosszra gondolok(gégerák)Tudom hogy nem kéne de nem tudom egy mandulagyulladás meddig tart???Nem várok csodát 2 nap gyogszerszedés utan csak ilyesztő...Köszönöm szépen valaszat...

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a mandulagyulladás témában

        Tisztelt Hölgyem! Akár bakteriális, akár virális mandulagyulladása van, 7-10 napig lehetnek tünetei. Megnyugtathatom, hogy a tumorok tünetei között a fájdalom igen ritka jelenség. Konkrétan a gégerák leggyakoribb első tünete a hetek óta fennálló rekedtség.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 03., 21:23; Megválaszolva: 2011. június 06., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés