• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doki! 2 hónapja szédülök. Minden szakrendelésen voltam már a szemészettől kezdve egészen a neurológiáig. Az állapotom egyre csak rosszabbodik, nemhogy javulna. A tüneteim a következők: szemfájás: olyan érzésem van mintha kő kemények lennének a szemgolyóim és ki lennének gúvadva, illetve körkörös szédülést érzek. A vérnyomásom optimális, a szemész nem talált semmit, ahogy a fülész ill a neurológus sem. Arra lennék kiváncsi, hogy létezik -e olyan betegség aminek ezek a tünetei. Leszoktam a cigiről de nem sok értelme volt mivel a szédülés ugyanúgy megmaradt. Arra gondoltam, hogy mi van ha beszűkültek az ereim és talán egy egyszerű értágító megoldaná az egészet. Ön mit javasol? Kérem a sok pihenéssel illetve közhelyekkel ne fárasszon mert annak nem sok értelme van mivel pihenek már mióta és nem történik semmi.:)

        Dr. Horváth Tamás válasza a szédülés témában

        Tisztelt Uram! Én most éppen a családommal is lehetnék, vagy moziba is mehettem volna, ehelyett a gép előtt ülök, és ingyenesen tanácsokat osztogatok betegeknek. Megtisztelne, ha nem írna olyat, hogy ne fárasszam, mivel a helyzet fordított, éppen Ön okoz nekem fáradtságot. Mindenesetre nem ismerek ilyen betegséget, aminek ezek a tünetei, és igen, lehet, hogy segítene az értágítás. A többi közhely.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 23., 12:58; Megválaszolva: 2011. május 24., 13:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés