• Indokolt a műtét?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Doktor Úr!mandula műtétre küldtek,mert nagyon pattanásos a bőröm,és streptococcus van a tenyésztett torok váladékban.A kérdésem az lenne,hogy nem-e lehetne ezt gyógyszerrel kezelni,mert a bőröm és a hajam zsírosságán kívül nincs más problémám..Kb.8 éve nem volt tüszősmandula gyulladásom/bár ez előtt szinte évente volt/sem,beteg sem szoktam túl sűrűn lenni.Köszönöm válaszát:LIlla

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mandulaműtét témában

        Kedves Lilla! Ha a mandula góc szerepe igazolódott, nincs más megoldás, csak a műtét. A heges, krónikusan gyulladt mandulák (ez nem az akut tüsző gyulladás) területére az antibiotikum nem is jut be, hatását nem is tudja kellőképpen kifejteni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 16., 14:34; Megválaszolva: 2011. május 17., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés