• Nyálmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Férjem jobb füle mögött tojás nagyságú dudor jelenkezett fájdalmas ez 5 napja .Németországban dolgozik elvitték fül-orr-gégészhez kapott 3 helyre injectiót a dudor köré . Zinnat és Novamid gyógyszert .A duzzanat mérete maradt a fájdalom megszűnt mi lehet ez a dg kód szerint nyálmirigy gyulladás.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fül mögötti duzzanat témában

        Tisztelt Hölgyem! A leírt elváltozás hátterében sokféle ok állhat, egy ezek közül a nyálmirigy gyulladás. Ennél többet látatlanban és távolból nem lehet sajnos mondani. Akár magyar, akár külföldi kolléga kezeli, gondolom meg fogja oldani a problémát. Mindenképp fül-orr-gégész szakorvosnál a helye.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 16., 14:04; Megválaszolva: 2011. május 18., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés