Hirtelen hallásvesztés

Tisztelt doktor úr! a lányom 16 éves és egyik fülére hirtelen halláscsökkenése és fülzúgása lett. még aznap korházba vittem ahol befektették.infúziós kezelést kapott majd steroid lökésterápiában részesült..jelenleg kismértékü halláscsökkenése van. a mély hangokat nem hallja.további vizsgálat arcüreg gyulladást mutatott.de ezt már csak az 5. orvosnak köszönhetjük..2 hétig volt korházba és még 2 hétig betegeskedett. van esély rá, hogy visszatér a hallása? a klinikán nem voltak igazán közlékenyek és vizsgálatok amiket végeztek: Hallásvizsgálat és vérvétel az arcüreggyuladást sem ők diagnoztizálták.

Dr. Zaránd Rajmund válasza halláscsökkenés témában

Kedves Kérdező!

Gyermeke idegi típusú halláscsökkenésére megfelelő kezelést kapott a kórházban, ezek szerint panasza javult. Azonban a leírás alapján nem világos, hogy a maradék panasza vezetéses vagy idegi típusú halláscsökkenéstől van-e. Ha idegi, akkor sajnos nincs sok remény a további javulásra, ha az arcüreggyulladással összefüggően vezetéses, akkor annak gyógyulása után javulás lehetséges.

Kérdés: 2011. április 05., 11:49 ;Megválaszolva: 2011. április 06., 15:00
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Halláscsökkenés
Kisgyerek hallása
Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! A kisfiam a bejárati kiskapunál játszott a kövekkel, mely során egy nagyobb követ kiejtett a kezéből, ami a kapu alsó...
FÜLGYULLADÁS
Két hete erős fülfájás kezdődött. Házi orvos hallójárat gyulladást diagnosztizált. 5 napos kúrára a következő gyógyszereket írta fel: Zinnat...
NEM HALLOK A BAL FÜLEMRE.
ÜDV MINDEN JEL NÉLKÜL A BAL FÜLEM BEDUGULT.ELMENTEM ORVOSHOZ KIMOSTA KITISZTÍTOTTA. SEMMI EREDMÉNY SŐT ROSSZABB LET.VISSZAMENTEM MÁSIK ORVOS...
Intenethallgatás fülhallgatóval
Kérdezem,hogy káros-e internet müsorait (előadások, tv müsorok, hangoskönyvek, zenék) (bluetouth) fülhallgatóval sokat hallgatni. Ha igen, akkor...