• Fülfolyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A férjemnek kb. 2 hete folyik a füle a váladék színe fekete , halláscsökkenése is van már egy enyhe fokú , és fáj is a füle . Valamilyen egyszerű és hatásos gyógymód kellene mert sajnos táppénzre menni nincs lehetősége ha esetleg kezelésekre kellene járnia. Gondolom ez valamilyen gombás fertőzés lehet ilyennel még nem találkoztam . Ez ügyben szeretném a segítségét kérni . Köszönettel és tisztelettel Anita

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fülgyulladás témában

        Kedves Anita! Komoly gyulladásról is lehet szó, feltétlenül keressen fel férje fül-orr-gégészt, első az egészség, házi praktikát nem javaslok.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 16., 11:09; Megválaszolva: 2011. március 16., 12:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés