• Orrkagyló műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Kb. 7 éves korom óta orrdugulási problémával küzdök, különféle orrcseppet, spay-ket kipróbáltam már, köztük tengervizeset is, allergiavizsgálaton is voltam már, de sajnos semmi nem vezetett eredményre. Nemrégiben orrkagyló műtétet javasolt egy orvos. Szeretném megkérdezni, hogy milyen módon szokták ezt a műtétet elvégezni, altatással történik-e, mennyi a felépülési id? (kb mennyi időt kell táppénzen lennem? ) Válaszát előre is köszönöm! Vincze Melinda

        Dr. Horváth Tamás válasza a orrműtét témában

        Kedves Hölgyem! Az orrkagyló műtétről itt írtam már részletesebben: http://enthouse.blog.hu/2010/02/05/nincs_mas_hatra_meg_kell_kisebbiteni_az_also_orrkagylokat Ez egy olyan kis műtét, hogy ezért felesleges kockázat az altatás, mindig helyi érzéstelenítésben csináljuk. Lehet lézerrel, nagyfrekvenciás eszközzel, és hagyományos ollós módszerrel is, ezekről írtam a fenti blogbejegyzésben. 3-4 nap táppénz általában elég, legfeljebb 1 hét szükséges.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 15., 12:34; Megválaszolva: 2011. március 17., 21:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés