• Fülzsír

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Gyermekgyógyász! Megfázásos panaszok miatt vizsgálták 5 éves kislány unokámat és azt Kérdezte a gyermekgyógyász,hogy használunk-e fültisztító pálcát.,mert rengeteg fülzsír van a kislány fülében.Mi sohasem használtunk.Megkérdeztem,hogy mit lehet tenni? " Hát a fülészeten biztos kimossák." választ kaptam.Nagyon nem szeretném,ha már most fülmosást kellene alkalmazni egy ilyen kisgyereknél,talán van más megoldás is?? Ebben kérem segítőkész válaszát,melyet már előre is tisztelettel megköszönök.namama

        Dr. Balogh Andrea válasza a fülzsír témában

        Kedves Kérdező! A fülzsírt nem szabad pálcával eltávolítani, csak azt amit biztosan ki tud szedni, mert sok esetben a fülzsírt még beljebb nyomjuk. Ha a fülészeten kimossák a baba fülét semmi baj nem lesz az nem fájdalmas emiatt ne aggódjon. Ugyanakkor lehet, hogy az esti fürdetés alatt szépen ki lehet mosni a kis fülét. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 02., 17:58; Megválaszolva: 2011. március 05., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés