Nyirokcsomó

Üdvözlöm! 17 éves vagyok és a jobb fülem mögött (nyirokcsomó) meg van kicsit nagyobbodva, de nem hiszem hogy be lenne gyulladva mert nem nagy, (anyám szerint kisebb korom óta ott van már! ) Mire gyanakodhatok? Valami betegség, talán rosszabb? Előre is köszönöm válaszát, tanácsát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza nyirokcsomó témában

Tisztelt Kérdező!

Lezajlott felős léguti hurut, vírusfertőzés után teljesen normális, hogy tapintható nyirokcsomó marad meg. Amennyiben nem nő nincs ok a kivizsgálásra és aggodalomra.

Kérdés: 2011. február 13., 20:56; Megválaszolva: 2011. február 16., 10:36
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Mandulagyulladás
Nyelési fájdalom
Hólyag a torokban
Érdeklődés
Hólyagos garat