Tályog az állcsúcs alatt

Köszönöm Plósz doktor ur válaszát.Időközben megismételték a gaszt.kivizsgálását és megerösítette a negatív eredményt.Vissza irányított a gégészhez aki ugyan megállapította, hogy tályog található az állcsucs alatt (ultrahang alapján) , de gyógyszert még mindig nem kaptunk csak beutalot egy további kivizsgálásra Pozsonyba amely csak 10 nap múlva esedékes. Szeretném kérdezni a doktor úr milyen gyógyszert javasol.Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza tályog témában

Ha a látott eltérés tényleg tályog, annak megoldása a megnyitás. Addig is valamilyen széles spektrumú antibiotikum-kezelés indokolt.

Kérdés: 2011. február 11., 18:30; Megválaszolva: 2011. február 14., 20:10
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Gyomortükrözés utáni nyelési...
Torok gyulladás és fülkürthurut
Arcüreg cysta
Limfómára utalnak a tüneteim?
Fülcsengés, füldugulás