Mandulamütét

Jónapot 5 hónap alatt 4szer volt mandulagyulladásom, most nemfaj de gyennyes folt van rajta.Voltam gégészeten es azt mondtak hogy kikell szedetni csakhogy azt mondtak hogy az operació elott meggkell lennnie a menstruacionak és az lenne a kerdésem hogy ha kozben megvan vagy egy jó ideig elotte nemvolt meg akkor az problema? Altatva leszek. és mennyit lehet varni hogy ha már ilyen allappotba vagyok a mütéttel? mert én inkabb nyáron szeretnem csak nemtudom hogy az nem e lenne problema elöre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza mandulaműtét témában

Kedves Kérdező!

Az jelent csak problémát, ha műtét alatt van mensese, ha előtte nem volt sokáig, az nem jelent problémát. A műtét indokolt, de azt csak kezelőorvosa tudja megmondani, hogy halasztható-e. Amennyiben a gennyes folt tályog miatt van, nem szabad halasztani.

Kérdés: 2011. február 11., 17:50; Megválaszolva: 2011. február 14., 09:30
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Hólyagos garat
Keletkezett dudor beazonosítása, oka
Alvás probléma
Gombóc érzés
Hallás csökkenés, orrdugulás