Sinusitis

tisztelt doktorno, mar az osz ota majdnem minden nap faj a fejem, a homlok tajt, de csak amikor kozeledok az este, voltam orvosnal es nem talaltak semmi veszelyest, az este ujra orvoshoz jutottam es azt mondtak hogy szinuzitm van es levegobuborek van ott, csinaltak rongen kepet, szepen kerem az on velemenyet is ha veszelyes ez.Kuldom a kepet amit az este csinalak, elore is koszonom Ildiko

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza melléküreg-gyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

Fül-orr-gégészeti szakvizsgálat szükséges. Itt döntik el a további vizsgálatok és antibiotikus kezelés szükségességét. Addig is kerülje a szennyezett levegőjű helyeket és inhaláljon rendszeresen. Szedjen köptetőt a nyákoldás miatt.

Kérdés: 2011. február 03., 17:09; Megválaszolva: 2011. február 07., 09:54
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Orrpolip gyulladásos izzadmány
tisztelt doktorur-nő. hetek óta nem muló fejfájásom van, fejtető és bal oldal. orrmeelléküreg eredménye, rtg. bal arcüregben gyulladásos...
Fejfájás a repüléstől: miért...
Tisztelt Doktor! Egy héttel ezelőttig soha életemben nem fájt a fejem. Már többször is utaztam repülőgépen, és akkor sem volt semmi...
Homloküreggyulladás
Tisztelt Doktornő/úr Egy hónapja arcüreggyulladást állapítottak meg nálam.Tünetem, hogy a homlokomban nyomásérzés volt, ha lehajoltam....
UH lelet kiértékelés
Tisztelt Doktor Úr! A mellékletben csatolt nyaki UH lelet kiértékelését szeretném kérni Öntől. Mi okozhatja a problémát, és mik a további...
Ízlelés és szaglászavar Fess...
Tisztelt Doktor Úr! Évek óta krónikus, minden melléküregre kiterjedő Pansinusitisem van. Körülbelül egy hónapja volt a második FESS műtétem...