Orrplasztika

Orsövény ferdülésem van, a fül orr gégészem plasztikát javasolt.Kérdésem az hogy az orr formáját is meglehet változtatni ezzel a műéttel, és ezt az oep támogatja?

Dr. Horváth Tamás válasza orrplasztika témában

Tisztelt Hölgyem!

Az OEP csak az orrsövényplasztikát támogatja, magát az orrplasztikát, tehát mikor külső eltérés korrigálása szükséges, nem. Ugyanis az nem funkcionális, hanem kozmetkiai műtétnek számít.

Kérdés: 2011. január 31., 14:52 ;Megválaszolva: 2011. február 01., 16:24
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
orrplasztika, orrsövény ferdülés
Tisztelt Doktornő! Körülbelül 5-6 éve 2 alkalommal volt műtve az orrom törés miatt (kisebb korrekciós műtétek) . Néhány hónapja egy kisebb...
Mandula-probléma
Tisztelt Doktor Úr, 4 napja tartó tüszös mandulagyulladás miatt aktil duo-t kezdtem el szedni háziorvosi utasításra. A baloldali mandulámon viszont...
Mitől lehet a szédülés?
Tisztelt Doktor Úr/Nő Párom (ffi, 25 év) kb. 2 hónapja arra ébredt hajnalban, hogy nagyon szédül és a szeme is rángatózott. Azóta folyamatos...
Véres köpet, idült pharyngitis
Torokprobléma