Torokfájás utalhat gégerákra?

Üdvözlöm! Kicsit több mint egy hónapja fáj a torkom jobb fele.Voltam vele a háziorvosomnál, ő vírusos torokgyulladást állapított meg és írt fel Amoxicilint. A kúra végén enyhült a fájdalom, de pár napja újra fáj és ég, de csak a jobb oldal és már a fülem is fájogat mellé, sőt, olyan érzés van atorkomban, mintha lenne ott valami.Nagyon meg vagyok ijedve, nem tudom kiverni a fejemből a gégerákot, bár a háziorvos szerint nem, igaz szakorvosnál még nem voltam, rettegek elmenni.Dohányzom 12 éve, volt idő, mikor napi egy doboz is elment, ma már "csak"fél, terhesség, szoptatás alatt nem cigiztem.Várom válaszát, köszönettel: egy elkeseredett

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gégegyulladás témában

Kedves Kérdező!

Fölösleges rosszindulatú betegségekről való fantáziálással kínoznia magát mielőtt bármi igazolódna. Menjen el fül-orr-gégészhez, vizsgálat nélkül pontos válasz nem adható problémáját illetően.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 29., 15:54; Megválaszolva: 2011. január 31., 11:52
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Suttogás mennyi kárt okozozott
Tisztítószer belégzés
Kellemetlen szagérzékelés
Torok szúrás
Mandulagyulladás