Krákogás

Eddig még soha nem tapasztaltam ilyenszerű krákogást magamom megfázás esetén. Az egész úgy kezdődött, hogy fájt a torkom, vagyis a nyelvcsapom és az az feletti rész. Ittam rá gyógynövényteát és bevettem egy Ospent 1000-t. Délben fájt a fejem, homloktáji fájdalom volt. Ma reggel már nem fáj a fejem, de kellett krákogjak és az a váladék, ami a krákogás után jött sárgás és egy picit véres szinezetű volt és nem folyékony volt. Lehet ez annak az oka is, hogy száraz a lakásomban a levegő, mert sokszor érzem, hogy az orrom ki van száradva. Viszont a fejfájás és ez a torokfájás utalhat homloküreg gyulladásra? Vagy nagyobb baj van? Válaszát előre is köszönöm.

WEBBeteg Szakértő válasza légzőszervi betegség témában

Tisztelt Kérdező!

Baktriális felső léguti fertőzése zajlik. Szedjen köptetőt és igyon elég folyadékot (szénsavmentes ásványvíz, tea) . Semmi aggasztó nincs az állapotában. Alkohol- és dohányzásti tilalom. Lakásában használjon párásítást és inhaláljon minden nap a gyógyulásig.

Kérdés: 2011. január 26., 03:15 ;Megválaszolva: 2011. január 28., 18:01
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Fülcsengés
Tisztelt Doktor Úr! Lányommal kapcsolatos lenne a kérdésem. 17 éves,elmondása szerint gyerekkora óta bal oldalon csengett a füle, de mivel ő ezt...
Sjöngren syndróma miatt orr-fül...
Ma voltam gégészeten,mert viszket és fáj balodalt az orcimpám,belül kis pirosodás,külsőrészre is kiterjedt.Ez a probléma volt régebben is,meg...
Normális ha az orromból...
Kedves Webdoktor! Napok óta náthás vagyok, mivel sajnos influenzával küzdöm. Magas lázzal is jár. Iszonyatos fájdalmas érzek a szájpadlásomnál...
Gyermek,mandulakő
Kedves Dr.Úr! Kisfiam 5 éves.A napokban mindkét oldalt fehér,lerakódásnak tűnő, laikuskunként mandulakőnek nézem.1x volt már neki 1 éve de az...
Idegen test érzés a torkom alsó...
Tisztelt Doktor Úr! Előzményként annyit, hogy évek óta Dymista orrsprét használok, mert túlzott váladékképződés volt, ami folyamatosan...