• NYÁK

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        HELLO!AZT SZERETNÉM MEGTUDNI,HOGY MI LEHET AZ OKA ANNAK,HOGY FOLYTON KÖPNÖM KELL,SŰRŰ NYÁKOT?ORROMON RITKÁN JÖN KI VALAMI,DE KÖPNÖM AZT SŰRVEN KELL.ÁTSZURTÁK AZ ORROMAT,ÁTMOSÁS GYANÁNT,AZÓTA NINCS IS VELE GONDOM,CSAK EZ KÖPET NE LENNE!MITŐL LEHET EZ???MIT TEHETEK ELLENE??,ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a orrváladék témában

        Az a kérdés, hogy honna jön a nyák. Az orrból vagy a garatból? Érdemes szednie ACC-t, fújjon be tengeri sós vizet, infralámpázzon, ez a nyákot elfolyósítja, ha így is panaszos, keressen fel újra fül-orr-gégészt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 22., 23:02; Megválaszolva: 2011. január 25., 09:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés