• Hallássérült

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt uram hölgyem 2 db hallókészülékkel rendelkező és Így jól halló embernek lehet e hivatásos tehergépjármű jogosÍtványra szert tenni

        Dr. Horváth Tamás válasza a hallássérült témában

        Tisztelt Uram! Szerintem igen, bár nem vagyok benne biztos. Azt gondolom, hogy az önkormányzatnál biztosabb választ tudnak Önnek adni.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 15., 10:14; Megválaszolva: 2011. január 19., 17:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés