• Hallásromlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elég hosszú ideje "cseng" a fülem, nem túl intenzíven, de szinte állandóan egy bizonyos fémes csengéssel. Nagyon nem zavart. Kb. pár hónapja vettem észre, hogy a bal fülemre érzékelhetően rosszabbul hallok mint a jobbra. A kezdeti rosszabbodáson túlmenően azt gondolom megállt. Nem azt jelenti, hogy nem hallok egyáltalán vele, de egyértelműen rosszabbul hallok mint a másikkal.. A kérdésm az, hogy lehet-e tenni valamit a hallásjavítás érdekében, vagy visszafordíthatatlan dologról van szó?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a halláscsökkenés témában

        Kedves Kérdező! Halláscsökkenéssel járó fülzúgást okozhat a hallójárat elzáródása,idegen test bekerülése, a középfül betegségei, így a középfülgyulladások, stb. Először a pontos okot kell tisztázni, ennek ismeretében lehet a kezelésről, prognózisról nyilatkozni, ezért keressen fel fül-orr-gégészt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 11., 08:11; Megválaszolva: 2011. január 12., 08:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés