Lehet konditerembe járnom?

Tiszteld doktor úr/nő! Kb. másfél hónapja volt egy kisebb mandulagyulladásom, vagy torokfájásom, amit pár nap alatt átvészeltem, és nem szedtem antibiotikumot, se más gyógyszert, viszont azóta a nyakam két oldala megvan püffedve, nem nagyon látszik, inkább csak egyik oldalon. Most elmentem másfél hete orvoshoz, mivel újra begyulladt a mandulám, a fülemre is ráment a fájdalom... Azóta helyre jöttem. Ha jól emlékszem azt mondta az orvos, hogy a pajzsmirigy az, ami megvan dagadva, az állam alatt, és kell neki idő, amíg visszahúzódik. Azt mondta, ha január közepéig nem jön helyre, akkor valószínűleg vérvételre kell mennem. Remélem, hogy helyre jön. Amúgy amióta eltelt a az a több mint egy hónap, addig is jártam kondi terembe súlyzós edzést végezni, nem tudom ezzel ártottam- e magamnak, vagy nem. A kérdésem is az lenne, hogy járhatok konditerembe, és szépen helyre jövök, vagy nem szabad?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Horváth Tamás válasza mandulagyulladás témában

Tisztelt Uram!

Én inkább nyirokcsomóra gondolok, nem pajzsmirigyre, mivel ez utóbbi nem szokott csak úgy megduzzadni. Egyébként valóban, a nyirokcsomó mindig lassabban húzódik vissza, mint az elsődleges gyulladás. Konditerembe lehet vele járni, ezzel nem csinált rosszat magának.

Kérdés: 2010. december 28., 19:10; Megválaszolva: 2011. január 01., 13:31
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Leuklopákia
Éjszakai orrvérzés
orrdugulásom oka?
Torkon piros hólyagok
Miért nincs íz, szag, illat?