• Fül

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T, DR. 2 hónapja külső hallójárat gyulladásom /otitis externa/ van, ami állandó köszörülésre és krákogásra késztet. Ciloxan cseppet kaptam, de ettől még rosszabb lett, mert besűrűsödött a váladék és Sinupret nélkül nem is tudom felkrákogni. Már 4 orvosnál is jártam, az utolsó Burows csíkot tett a fülembe 2 napig. Ez használt is, de 1 hét után kezdődött minden előről! Mit tegyek?

        Dr. Horváth Tamás válasza a fülgyulladás témában

        Tisztelt Uram! Elvileg a hallójáratgyulladás nem szabadna, hogy bármi torokproblémát okozzon, hiszen a hallójárat bőre és a garat között nincs összeköttetés. Ha a panaszai nem is annyira a fület érintik, hanem a torkát, akkor azt hiszem, hogy valami olyasmi kezelésre lenne szükség, ami a torkának használ. De ehhez sajnos látni kellene az Ön torkát, mert nem lehet látatlanban eldönteni, hogy esetleg refluxa van, esetleg allergia, vagy más krónikus gyulladás.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 20., 12:11; Megválaszolva: 2010. október 24., 20:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés