• Torokfájás: nem segített a gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! A héten elkezdett fájni a torkom, de halls vagy streptils bevétele után el is múlt. Tegnap azonban hiába ettem bármit nem múlt el a fájdalom. Megfigyeltem, hogy csak nyeléskor és a jobb oldalon fáj. Próbáltam mindent, tamtumverde, solmukol, calciumsandos, meleg tea sok mézzel...de a fájdalom akkor is maradt. Orvoshoz nem tudok menni, mert most nincs gégész ezért fordulok Önhöz. A tükörbe belenéztem a torkomba és ahol fáj ott a torkomon valami fehér nem tudom mi van. Szeretném magam mihamarabb kigyógyítani, mert szombaton kirándulásra megyek és nem szeretném lemondani. Üdvözlettel és köszönettel: tecsacsi

        WEBBeteg szakértő válasza a torokfájás témában

        Kedves Kérdező! Vizsgálat nélkül nem lehet önnek terápiát javasolni, ha nincs gégész, keresse fel háziorvosát. Ha antibiotikum szükséges (márpedig valószínűleg igen), az úgyis csak receptre kapható.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 14., 10:04; Megválaszolva: 2010. október 15., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés