• Furcsa hang légzésközbe, sok köhögés , mandulában fehér darabkák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/nő ! 2 max 3 éve dohányzom közép erösségü cigiket szivok és naponta 7-8 szálat nagyon csunyán köhögök és néha felfel jön ilyen barna turha , és a mandulámba is találtam ilyen fehér büdös gennynek tünö dolgokat amiket ki is tisztittotam onnan de vissza tér mindig és már amikor mély levegőt veszek napok óta sipolo hangot ad néha Valószinüleg ezt a dohányzás váltja ki de nagyon aggaszt h ez már vezethet gége vagy torok rákhoz vagy bármilyen tüdö gondhoz hamarosan.. =/

        Dr. Horváth Tamás válasza a mandula témában

        Kedves Uram! Ha most nem is, de később egyre nagyobb eséllyel lehet belőle daganat, ha nem hagyja abba a dohányzást. A fehér beszáradt váladék a mandulájában normális lehet, ha csak kevés van belőle. Ha sok, az jelentheti azt, hogy nem jól működik a mandulája, és akkor ki kell venni sajnos.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 25., 16:27; Megválaszolva: 2010. szeptember 29., 18:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés