• Orrkagyló műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Az egyik fül-orr gégész orvos orrkagyló műtétet javasolt, mivel az arcüreg elzáródásom a mandula, az orrsövény és FESS műtét után sem múlt el. Lézeres beavatkozásra gondolt, a kérdésem az volna, hogy ilyen módszerrel csak a magánklinikák dolgoznak, vagy van lehetőség ezt a TB keretén belül elvégeztetni a fővárosban? Köszönöm válaszát.

        Dr. Horváth Tamás válasza a fül-orr-gégészet témában

        Tisztelt Uram! Szerintem sok állami kórházban van erre alkalmas lézeres eszköz, bár pontosan nem tudom megmondani, hogy hol (vagy hol nincs). Az biztos, hogy ahol én végzek ilyen műtétet, ott van. Viszont az arcüreg elzáródását az orrkagyló műtét nem oldja meg. Nem orrdugulás a panasz? Mert arra viszont jó lehet.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 21., 17:19; Megválaszolva: 2010. szeptember 23., 15:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés