Fül-orr-gégészeti

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Az alábbi problémával fordulok Önhöz. 2009. nevember - március között jelenkeztek a panaszaim, melyek a nyár folyamán csökkentek, de most újból felerősödött. Mindkét orrom el van dugulva és nem kapok levegőt rajta. Nagy nehézségek árán fehér gömb szerű váladék távozik néha. Sokszor érzem, hogy a váladék lefolyik a torkomra, majd ott lerakódik. És a légzésem még nehezebbé válik. Készítettek arc röngent, illetve tüdő röngent is. Allergia vizsgálaton is voltam. Ezek a vizsgálatok eredményei mind negatívak lettek. Használtam orrcseppet, orr öblítöt, illetve szedtem kalciumot, de sajnos semmi nem változott. Kérem segítsen, hogy mi lehet az oka, ezeknek a tüneteknek! Segítségét előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Horváth Tamás válasza a fül-orr-gégészet témában

Tisztelt Hölgyem! Jó volna önnél egy orrendoszkópia is, valamint szükség esetén egy arckoponya CT felvétel is. Ezen kívül kérdés, hogy szteroidos orrsprayvel is próbálkozott-e, vagy csak recept nélkül kapható orrcseppekkel-spray-kel. Szintén megjegyzendő, hogy a negatív akllergia teszt ellenére valaki még lehet allergiás, erről itt írtam már korábban: http://enthouse.blog.hu/2009/11/25/lehet_e_valakinek_allergias_nathaja_negativ_borteszt_mellett Önnél ki kell zárni a fentiek segítségével az idült melléküreggyulladást, valamint az alsó kagyló duzzanatot, mivel e kettő is okozhatja a panaszait.

Kérdés: 2010. szeptember 12., 18:42; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 14:52
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban