Allergia?

Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő! Augusztus végén nagyon megfáztam ill megfázhattam begyulladt a mandulám, torkom lázas voltam. Elmentem a háziorvoshoz, felírt antibiotikumot, fájdalomsillapítót, azt mind bevettem. Azóta lassan 3 hét telt el és a tüneteim annyiban változtak, hogy a torkom csak néha fáj kicsit, a fejem gyakrabban, örökké fújom az orrom, be van dugulva, csak orrcseppel "szelel", a fülem szintén dugult, folyik a váladék a torkomon is, köhögök. Nem voltam soha beteges és ha megfáztam, pár nap alatt kilábaltam belőle, mostmár egy üveg Béres cseppel is próbáltam magam erősíteni, de egyszerűen nincs hajszálnyi javulás sem. Az apropója annak, hogy ide írok, hogy tanító nő vagyok, elkezdődött az iskola, nincs sok időm orvosra, mit tanácsol? Menjek? Vissza a háziorvoshoz? Előre is köszönöm a segítséget!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a orrdugulás témában

Kedves Tanítónő! A jelenlegi tünetek alapján felmerül, hogy önnek orrmelléküreg-gyulladása alakult ki, ezért mindenképp fül-orr-gégészhez forduljon, addig is infrázás, gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapító, antihisztamin szedése mehet, mellette inkább tengervizes orrspray menjen, ne folyamatosan orrcsepp. Mielőbbi jobbulást és jó munkát az új tanévhez!

Kérdés: 2010. szeptember 09., 19:04; Megválaszolva: 2010. szeptember 10., 10:24
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban