• Torokrák?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr!A következőt szeretném kérdezni.Tavaj novemberben elkezdett fájni a torkom és a fülembe nyilamlo fájdalommal lehet hogy nem egészen a torkom egy kicsit bal oldalon érzem.Ekkor elmentem gégészhez aki semmit nem talált,mivel nem multak a panaszaim többször is felkerestem a gégészt aki ismét nem talált semmit de azért elküldött nyaki lágyrész ct re.Az eredmény negativ lett.Voltam pajzsmirigy ultrahangon is ahol kimutattak a bal lebeny also harmadában egy egy cm átméröjű göböt.Mivel a panaszaim nemmultak el sőt mondhatom hogy egyre rosszabbak mert ha bal oldalon fekszek érzem hogy nyomja valami a torkom meg időnként nyeléskor is érzem hogy ott van valami és van olyan éjszaka mikor felébredek hogy fáj ott a torkomnál valami.Nos nemrégiben felkerestem egy endokrinologust aki tapintással nem érzett semmit ugy nem is lehet de én pontosan megtudom határozni hogy holfáj azt mondta hogy nincs szükség a göbböl mintát venni meg hogy a tsh eredményem is 1,4 biztos nem ez okozza a problémát.Nos egyszerüen nemtudom hogy hová fordulhatnék a panaszommal esetleg nyelöcsö vagy légcsö problémám lehet?Bármilyen vizsgálatra elmennék csak tudnám már hogy mi a baj mert lassan már a munkámban is korlátoz.Drága doktornő ur kérem ssegitsen hogy hová forduljak a panaszommal.Ja és nem ideg alapon van mert már volt olyan is és ez teljesen más mert ez fáj is meg ha nehezebbet emelek akkor is belenyilamlik egészen a fülemig.Nagyon várom válaszát és előre is köszönöm.Tisztelettel Nagy Zoltánné

        Dr. Horváth Tamás válasza a fül-orr-gégészet témában

        Tisztelt Hölgyem! Ha ez emelésnél erősödik, akkor elég nagy esély van rá, hogy reumatológiai probléma, esetleg a nyakizomok, vagy a nyaki gerince nem működik megfelelően. Szerintem egy reumatológiai vizsgálatot mindenképpen megérne a dolog. Torokrákja jó eséllyel nincsen, az már látható lett volna, ha ilyen mértékű panaszokat okoz.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 16., 18:02; Megválaszolva: 2010. augusztus 18., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés