Fülgyulladás?

Tisztelt doktor Úr/Nő! Tegnap kislányom elgurult filctollát keresve letérdeltem és a fejem letettem oldalt nézve a szőnyegre, hogy belássak az iróasztal alá.Hirtelen a fejemben egy olyn feszitő éles fájdalmat éreztem, pontosan nem is tudom hol, talán olyan mintha a fülem legmállyén valahol lett volna.De meghatározni nem tudom pontosan.Olyan érzés volt, mintha egy vizzel teli lufi akarna szétrobbanni, és a környezetébe is körbe sugároz.Hirtelen felkaptam a fejem, mondom mi volt ez? Azt gondoltam rosszul mozdultam, aztán direkt újra letettem a fejem, és még vagy kétszer, de minden alkalommal egy tompa, ugyanakkor nagyon fájdalmas feszitő érzés kisérte ezt a mozdulatot. Mikor visszaemeltem a fejem a fájdalmat elvágták, teljesen elmúlik. Azon az oldalon kicsit érzékeny a fülem napok óta, vagy lehet a bölcsesség fogam miatt van? Mert mióta szültem másfél évvel ezelőtt nagyon elkezdtek romlani a fogaim.Lehet ott valami gyulladás? Ma reggel újra letettem a fejem hogy létezik e még a tünet, és lényegesebben tompább a tegnapinál, de még mindig érzem. Segitségét nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Horváth Tamás válasza a fülgyulladás témában

Tisztelt Hölgyem! Igen, lehet fogászati eredetű is, de simán lehet középfül eredetű, vagy lehet akár kisugárzó arcüregi probléma is. Ezt nehéz így látatlanban biztosabban megítélni. Nem ártana egy fül- orr- gégészeti vizsgálat első körben, de lehet, hogy szükség lehet fogászra is.

Kérdés: 2010. július 30., 08:24; Megválaszolva: 2010. augusztus 02., 21:11
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Orrdugulás
Jó estét Dr úr ! Nekem annyi panaszom lenne hogy a jobb orrlyukamon kevésbé kapok levegőt mint a bal oldalon olyan mintha el lenne dugulva , van olyan...
Arcüregyulladás problémás fogtól.
Tisztelt Doktor Úr! Egy ideje van egy rossz fogam, amelyenek gyökérkezelését ( jelenleg nyitott foggyökér csatorna) abba hagytam és önhibámból...
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang