• fültőmirígy?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő

         

        Avval a problémával fordulok önhöz, h édesapám 164cm magas, 85kb és 41 éves. Orvoshoz a problémájával nem akar fordulni, és reménykedem benne h valami útmutatásk kaphatok itt, hogy komoly betegségre utalnak e a tünetei. A fütőmirígye meg van nagyobbodva a bőr körülötte vörös az álkapcsa mentén bal oldalt. a közelmúltban állkapcsa is elkezdett fájni. Az elmúlt 1-2 hónapban 2 megfázást is elkapott, lázzal és szédüléssel is járt. munka közben vészelte át, mindenféle gyógyeres beavatkozás nélkül. A tüneteiről többet nem akar elárulni.

        Várom mielőbbi válaszát!

        Köszönöttel: S.Ágnes

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fültőmirigy témában

        Kedves S. Ágnes!

        A leírás alapján nem lehet megmondani, hogy az Ön édesapjának pontosan mi is a baja, többminden jön szóba. Leginkább nyálmirigy gyulladás, de lehet elfertőződött jóindulatú daganat is, sőt, akár rák is. Mindenképpen vegye rá őt egy szakorvosi vizsgálatra! Valószínűleg nincs nagy baj, de ilyen esetben okvetlen szükséges egy fül- orr- gégészeti vizsgálat!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-25 17:57:31; Megválaszolva: 2010. május 25., 17:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés