• állandó köhögésés rekedtség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már 7 éve kivették a mandulámat most 43 éves vagyok azóta 3-4 havonta elkezdek köhögni ami sokszor odáig fajul hogy bepisilek  majd meg fulladok a köhögéstöl. Majd 2-3nap mulva elmegy a hangom . ez van amikor1 hónapig is eltart. Mindig azt mondja a gágész hogy hangszál és nyelv csap gyulladásom van. de mást nem adnak csak mebukaint. Mitől lehet ez és mit lehet vele tenni ezen kivül.KÖszönettel Pók Istvánné

        WEBBeteg szakértő válasza a fül-orr-gégészeti probléma témában

        Tisztelt Pók Istvánné!

        Érdemes lenne megnézni, hogy köthetők-e ezen köhögési rohamok valamilyen környezeti tényezőhöz, a rendszeresség miatt. Mindenképpen jó lenne esetleg egy tüdőgyógyászati kivizsgálás is, de sajnos az sem kizárt, hogy tényleg a mandula, mint kórokozó-szűrő hiányát érzi a torka. Megelőzésképpen immunerősítőt javasolnék, ha nem derül fény más kiváltó okra, kezelésképpen pedig alkalomszerűen nem-szteroid gyulladásgátlók adása (pl. Algoflex, Nurofen) is szóba kerülhet.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-18 17:26:37; Megválaszolva: 2010. május 18., 17:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés