• Fülzúgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jo napot kívánok!

        Kérdezni szeretném,hogy már elég rég óta folyamatossan zúg a fülem hol erősebben hol gyengébben! Magas vérnyomással is szenvedek már elég rég óta de erre szedek nebacop gyógyszert.Migrénes fejfályásom is van.Kérdezném hogy ez mitől lehet,összefügenek ezek a betegségeim egymással vagy nem .Nem tudom komolyan vegyem e vagy sem?Köszönöm hogy segít!

        WEBBeteg szakértő válasza a fülzúgás témában

        Kedves Kérdező!

        Kérdés, hogy menniyre van jól beállítva a vérnyomása. Ha a gyógyszer ellenére is magas, akkor ez okozhatja a fülzúgást. Először ezt kellene tisztázni, ha normálmérték fölötti a vérnyomás, ennek rendezése az elsődleges teendő. Ha erre nem rendeződik a panasza, akkor kivizsgálás szükséges-ebben háziorovsa fog tudni segíteni, ugyanis a fülzúgásnak oka lehet még vérszegénység, fertőzés, fülzsír, halláscsökkenés, stb,


        Dr. Botos Árpád
        urológus

        Dr. Botos Árpád
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-04-30 11:59:14; Megválaszolva: 2010. április 30., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés