• garatmandula műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        6 hete volt garatmandula műtétem, 46 éves nő vagyok és ízeket még nem érzek, csak keserűt, édeset. Az lenne a kérdésem, hogy ez mitől lehet, és elmúlik-e majd? Ez belefér még a felépülési időbe, vagy forduljak másik orvoshoz?

        Előre is nagyon köszönöm válaszát! L.K.

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a mandulaműtét témában

        Tisztelt L.K.! A tartós ízérzés zavar ritkán, de előfordul, írtam is erről a jelenségről 1 hónappal ezelőtt: http://enthouse.blog.hu/2010/03/22/izerzeszavar_mandulamutet_utan Nekem egy ilyen esetem volt, de vélhetően ő később teljesen rendeződött, bár utána nem jelentkezett nálam. Egy Dubaiban dolgozó kolléga 1000-ből észlelt egy ilyen jelenséget (kommentár): http://www.facebook.com/enthousebudapest#!/notes/ent-house-budapest/izerzeszavar-mandulamutet-utan/423891756200 Más orvoshoz fordulni felesleges, mert sajnos nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Vélhetően azért regenerálódni fog előbb-utóbb az ízérzés, csak Önnél jóval lassabban, mint másnál.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-04-30 12:28:13; Megválaszolva: 2010. április 30., 12:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés