• Mandulaműtét után mikor sportolhatok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Garatmandulaműtétem volt 3 hete, és már nagyon hiányzik a sport. Rendszeresen jártam konditerembe a műtét előtt. A háziorvosom 4 hét kihagyást mondott, a Fül-Orr-Gégészem 3 hetet, az interneten 6 hetet láttam. A kérdésem az lenne, hogy mikor mehetnék edzeni leghamarabb? Köszönöm a válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a mandulaműtét témában

        Kedves Kérdező!

        Én azt javaslom, hogy fül-orr-gégszére hallgasson, ő végezte az operációt, ő van tisztában legjobban az ön jelenlegi állapotával.


        Dr. Lajtos Melinda
        pulmonológus szakorvos jelölt Itt kérdezhet

        Dr. Lajtos Melinda
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-09 10:59:22; Megválaszolva: 2010. március 09., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Kell a dohány? - Szokjon le!
        Töltse le leszokást segítő mobil alkalmazásunkat!
        Tiszta orrok, nyugodt napok