• Mandula körüli tályog

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Mindenhol azt olvasom, hogy mandula körüli tályog esetében automatikusan kiveszik a mandulát. Arról szeretnék érdeklődni, hogy ennek mi az oka? Mitől olyan veszélyes? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a mandula tályog témában

        Kedves kérdező!

        A tályog tele van baktériumokkal, gócként funkcionálhat, súlyos esetben a tályogból a mellüreg felé csorgó genny életveszélyes szövődményeket is okozhat.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Mészáros Lajos

        Kérdés: 2010-03-02 10:21:59; Megválaszolva: 2010. március 02., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: