fül, orr, gége

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Február 2-án kezdődőtt a megfázásom, házi módszerekkel probáltam kezelni, sajnos egyre rosszabb lett az állapotom, torokfájás,   láz, köhögés, nátha stb...az orvosnál kaptam antibitikumot hörghurutra ami el is múlott, viszont közben arcüreg és garatgyulladásom is lett, Dalacint szedtem, az is elmúlott, viszont napok óta szédülök bizonytalan a járásom és fáj a fejem, főleg a homlokom, igazából nem vagyok fejfájós típus, ezenkívűl mióta a betegségem kezdődőtt el van dugulva a fülem, mélyről hallom vissza a hangomat.

A fülészeten azt mondták, hogy minden rendben, de én nem érzem jól magam, szinte az egész koponyacsontom fáj és állandóan csak aludnék. Hiába lámpázok és gőzölök egyszerűen nem múlik el. Betegállományban nem voltam, arra gondoltam, hogy minden nap kimegyek a szeles időbe hiába van rajtam sapka, talán ezért nem tudok meggyógyulni, tanácstalan vagyok. Leginkább a szédülés aggaszt, mivel akadályoz a napi életemben, vezetni sem merek, mert álmosság kap el és a koncentráció képességemet nem tudom kordában tartani.

 

Várom válaszát!

 

Előre is köszönettel:

 

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fül-orr-gégészet témában

A panaszai alapján nem gondolnám, hogy minden rendben.

Az orrmelléküregek, (homloküreg, arcüreg) gyulladása is szóba jön, de a nátha egyéb szövődményeket is okozhat.

Keresse fel családorvosát, ésismételten egy fül-orr-gégészt.

Dr. Piros Zsuzsanna
Kérdés: 2010. március 01., 22:22; Megválaszolva: 2010. március 01., 22:22
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Érzékszerveim a COVID után... :)
Fül-torok viszketés
torokfájás covid idején
Mandulaműtét után
Párnahatású hallásromlás