• Vajon akkor mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő, azt szeretném kérdezni, hogy már 1 hónapja suttogva, rekettesen beszélek fáradékony vagyok egy kis fizikai munkától is izzadok nem jó a közérzetem. A rutin labornál ahol a pajzsmirigyet is megnézték minden negativ. Az alergia teszt negativ, az arcüreg és mellkas felvétel negativ. Megcsináltam a pjzsmirigy tesztet és ott minden kérdésre csak igennel tudtam válaszolni. A körzeti orvosom diclofenál cseppet javasol, hogy a hangszálakat olajozzam. Merre induljak kezdek egyre türelmet-lenebb lenni. lehet-e, hogy a labor eredmény amit néztek az jó, de mégis tüztesebben kellenne kivizsgálni. De merre hova indulj-ak.

        WEBBeteg szakértő válasza a rekedtség témában

        Kedves Kérdező!

        Mindenképp indokolt lenne megnézni a hangszalagok és a gége állapotát, ezért elsőként egy fül-orr-gégészeti vizsgálatot javaslok.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-25 10:10:04; Megválaszolva: 2010. február 25., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: