• MRI vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr/nő! Az lenne a kérdésem hogy a MRI vizsgálattal ki lehet mutatni ha szövetköszti folyadék felszívódás van a fül környékén? (és ez okoz fülzúgást)avagy ha a fülkürt orr felöli részén lerakódások vannak és igy eltömödik a fülkürt!? köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a fül-orr-gégészet témában

        Az MRI vizsgálat alkamas lehet ezen folyamatok kimutatására, természetesen, ha megfelelő régióról készül. Illetve a megfelelő technikával és felbontásban. Nem mindig sikerül ezek biztos megítélése.

         

         


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2010-02-22 22:12:40; Megválaszolva: 2010. február 22., 22:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: