• Torok-szájszag

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Dr nő a problémám az lenne hogy az ádámcsutkám illetve kicsit lejebb a torkom környékén belül érzem hogy valami apró szerűség van ami ha nyelek néha lejebb van néha pedig feljebb, mintha húzódna le fel.néha úgy érzem teljesen a szájpadlásomhoz közel van és már fel birom köhögni, néha ez sikerül is (nagon ritkán) és valami ételszerűség ez a valami (szerintem) és nagyon bűzlik.de ez a valami mintha újra és újra megjelenne.a torkom külső részén a napokban megjelent egy nagyobb pattanás szerűség az ádámcsutkám alatt ahol nagyából ez a kis valami húzódik de lehet nincs hozzá semmi köze, viszont megpróbltam kinyomni és félig sikerült mert nagyon nehezen megy és fáj.remélem tud valami hasznosat javasolni.előre is nagyon köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a torok témában

        Kedves Kérdező!

        Érdemes lenne fül-orr-gégszhez fordulnia, hogy megállapítsa, milyen elváltozásról van szó, valószínűleg valamilyen gyulladás által léterjött lepedék okozza panaszát. A bőrön megjelent pattanást nem hoznám összefüggésbe, érdemes rá antibakteriális ecsetelőt megpróbálni, ezt a háziorvosa tudja felírni.


        Kérdés: 2010-02-18 11:06:00; Megválaszolva: 2010. február 18., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: