• FÜLTISZTITÁS

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        KEDVES DR.UR!

        KISKOROMBA MÜTÖTTÉK A FÜLEM KB.5-6ÉVESEN.FÜLTISZTITÁSRA HASZNÁLHATOKM A PARAFINOLAJAT VAGY AZ AUDISPRAY-T? VÁLASZÁT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM

        ÜDV:I

        WEBBeteg szakértő válasza a fültisztítás témában

        Az elvégzett fülműtét típusától függ, hogy használhatja-e ezen készítményeket, illetve attól, hogy ép-e a dobhártyája.

        Ha bizonytalan e kérdésekben, fül-orr-gégészeti szakvizsgálattal mindkettő megválaszolható.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010-02-14 14:05:45; Megválaszolva: 2010. február 14., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: