Orrtisztítás, orrmosás

Üdvözöllek titeket, Lenne egy problémám. Nyitot szájpadlással születtem s most már 25 éves vagyok, a beszédhibám még megmaradt, de a beszédem jobb érhetősége érdekében a bal orrsövényemet elgörbítették, s amikor étkezek az étel felkerül ebbe a ball járatba s nehezen tudom kifujni, söt nagyon nehezen csak néha sikerül. Ez azért rossz mert ha nem sikerül idő  előtt kifújnom akkor elviselhetetlen szaga lesz egy idő után s érzem mindig s ezt érzi más is.
Erre kérnék megolást tőletek ha van.


köszönöm     

Sami Krisztián

WEBBeteg Szakértő válasza orrtisztítás témában

A szóbajöhető kezelések elsősorban sebészi, műtéti megoldásokat, illetve protézisek alkalmazását jelentik. Azonban ezek mind nagyon egyedi megoldások. Emiatt szakvizsgálatot, speciális vizsgálatokat igényel annak eldöntése, melyek alkalmazhatók az Ön esetében, és a lehetséges megoldások közül is melyik a legmegfelelőbb.

Azonban valamilyen megoldás érdekében mielőbb keresse fel kezelőorvosát, mert az hogy szinte állandóan idegen test legyen jelen az orrüregében, az nem tartható állapot.

 

Kérdés: 2010. február 14., 14:16 ;Megválaszolva: 2010. február 14., 14:16
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Véres köpet, idült pharyngitis
Torokprobléma
Elhúzodó torokfájás
Orrmelléküreg - CT, CBCT, vagy MRI?
Mandula gyulladás