• enyhe orvérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt doktor úr illetve hőlgyem.azzal akéréssel fordulok őnnhőz hogy ha lehetne segitene mert lenne egy problémám.tehát  ab

          problémám az hogy már egy jó pár hete mikor felkelek és kifujom az oromat  véres váladék  jőn és néha vérzik isnde mostanában egy párnapja már nem csak reggel hanem napkőzben is.talán gond lehet az hogy egynap tőbbszőris kávét  iszom? vagy esetleg valami más oka is lehwt.multhéten voltam a háziorvosomnál és mondtam neki mi a problémám megse vizsgált csak irt fel egy gyógyszert és monta hogy ezt szedjem.deőnszerint mit tegyek kihez forduljsk? mert enyhén szolva félek néha hogy valami gond van de  az orvosom nem tesz semmit annak érdkében hogy kideritse, legalább annyit megtehetet volna hogy megméri a vérnyomásomat vagy valami.kőszőnőm szives figyelmét és fáradozásait.tisztelettel  Horváth László József

        WEBBeteg szakértő válasza a orrvérzés témában

        Orrvérzéssel kapcsolatos panaszával fül-orr-gégészeti szakrendelésen érdemes megjelennie.

        Bár ott is legelőször a vérnyomás értékről, és esetleges magasvérnyomás betegségről fognak érdeklődni.

        Azonban orrvérzés hátterébenegyéb okok is állhatnak, kis, sérülékeny ée az orrnyálkahártyánstb. A fül-orr-gégész vizsgálat után, esetleg azonnal el is tudja látni a vérző eret, ha erről van szó.

        A legalkalmasabb, ha olyankor tudna megjelenni a rendelésen, amikor orra vérzik. De természetesen ez nem kötelelző feltétel.

         


        Dr. Piros Zsuzsanna
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-03 12:45:20; Megválaszolva: 2010. február 03., 12:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: